oris web materials-10
51 59 70 00
oris web materials-11
Bestill Time
oris web materials-12
hinna@oris-stavanger.no
Facebook

Odontofobi

tsmg miljo28
tsmg smile06
Odontofobi betyr sterk angst for tannbehandling – også kjent som tannlegeskrekk. De som lider av odontofobi unngår gjerne å gå til tannlegen i flere år.

Det kan være mange ulike årsaker til at en person lider av tannbehandlingsangst. Ofte er det akutt tannverk som gjør at de som lider av slik angst omsider oppsøker tannlegen igjen.

Behandlere med spesialutdanning
ORIS Dental Hinna og Madla tar tannbehandlingsangst på alvor. Derfor har flere av behandlerne hos oss tatt spesialutdanning for å lære mer om hvordan man kan hjelpe personer som lider av dette. Vi har både tannhelsesekretærer, tannpleiere og tannleger med slik spesialkompetanse.

Behandling med bedøvelse
ORIS Dental Hinna Park tilbyr tannbehandling med bruk av lystgass (lystgassanalgesi), og kan også tilby tannbehandling i narkose i tilfeller der dette er nødvendig. Vi har knyttet til oss et team med narkoselege og narkosesykepleier som bistår i tannbehandling med narkose. I noen tilfeller benytter vi oss også av intravenøs sedasjon; det vil si at beroligende og bedøvende medisin blir gitt direkte inn i en blodåre uten at man sover helt. Det er narkoseteamet vårt som tar seg av slik sedasjon.

Tannlege Inger-Johanne Nyland har spesialiutdanning og autorisasjon til å utføre tannbehandling i lystgassanalgesi.

Ønsker du hjelp, ta kontakt på telefon 51 59 70 00 eller epost: tannlegeskrekk@tsmg.no