ORIS Dental Hinna Park
oris web materials-10
51 59 70 00
oris web materials-11
Bestill Time
oris web materials-12
hinna@oris-stavanger.no
Facebook

TSMG HAR ENDRET NAVN TIL ORIS DENTAL!

Vi er nå en del av et nytt og spennende fellesskap,
men klinikkene og folkene på Madla og Hinna Park er de samme.

Nyhet  - tannlegevakt
tilgjengelig hver lørdag

Vi opplever at flere har behov for akutt tannbehandling i løpet av en helg. For å ta godt vare på deg som pasient har vi nå Tannlegevakt hver lørdag kl. 10.00 - 15.00. Ring oss på tlf 51 59 70 00. 

NYHET: NETTBUTIKK

ORIS Dental starter nettbutikk med produkter godkjent av våre tannleger. Du får produktene levert på døren, mye raskere enn å kjøpe på apotek.

TANNLEGEVAKT HVER LØRDAG

ORIS Dental tilbyr tannlegevakt i Stavanger-regionen. Vakttelefonen er betjent kl. 10.00-15.00 hver lørdag. Bestill time på telefonnummer 51 59 70 00

OM OSS

God tannhelse gir oss selvtillit, og mennesker med selvtillit smiler mer. Mennesker som smiler får også flere smil tilbake.
Vårt fokus har hele veien vært å tilby den beste tannlegeopplevelsen. Vi forstår at det å gå til tannlegen er utfordrende for mange. Vi jobber derfor aktivt med å skape en imøtekommende trygg og hyggelig atmosfære som gjør at vår inngripen i din hverdag blir så sømløs og smertefri som mulig. Som en del av ORIS Dental vil dette fokuset forsterkes da kjeden består av noen av de mest fremragende klinikkene i Norge og for ORIS Dental er faglig utvikling og gode pasientopplevelser styrende for alt vi gjør.

Som pasient hos oss vil du oppleve å bli ivaretatt fra første telefonsamtale og vi ønsker å forsterke det gode inntrykket hver gang vi møtes.
Vi håper du som pasient er fornøyd med oss og vi gleder oss til å se deg igjen for din årlige kontroll!